martes, 18 de noviembre de 2008

Quant de temps...

Perdó per no haver actualitzat abans...
Han passat un parell de classes... En una d'elles vam estar xerrant sobre el famós debat sobre l'Educació que es va emetre a TV3. Vàrem donar es nostres opinions, sobre els temes tractats, les persones convidades, etc. En una cosa sí que estàvem d'acord, allò no va ser ni molt menys un debat, sinò una sèrie de preguntes o qüestions les quals els convidats i pares comentaven. Una cosa que vaig trobar interessant van ser les estadístiques de Catalunya com per exemple què prefereixen els catalans una escola pública, concertada o privada?... entre d'altres qüestions.

El darrer dia vam parlar de la pel·lícula i ens vam anar possant d'acord dels temes, personatges, etc. En Pitu ens va explicar els tipus de plans que existeixen per aplicar-los correctament en la peli. Va estar molt interessants, en tenim moltes idees i estem dessitjosos de començar... :D

A reveure!!!

1 comentario:

Blog del Pitu dijo...

Sara, és imortant poder fer comentaris i reflexions al voltant d'un tema. Pots començar amb la seva descripció, però mira de fer, encara que sigui molt curteta una reflexió d'un dels temes, o del que es diu, no cal de tot.
Mira't el comentari de la Sara del mateix tema.

http://lamirilladelasari.blogspot.com/2008/11/quan-les-escoles-van-matar-la.html